Αλλάζει η πλατεία του Πέπλου Δ.Ε. Φερών

cid:D4678F3F-B12C-4F74-A108-6D88AF6D3302 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ​​ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση:​​ Λ. Δημοκρατίας 306

Τ.Κ.​​ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:​​ 2551350173

e-mail:​​ gtip@alexpolis.gr

 

 

Αλεξανδρούπολη,​​ 05/10/2022

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:​​ Αλλάζει​​ η πλατεία του Πέπλου​​ Δ.Ε. Φερών

Με​​ ήπιες παρεμβάσεις, οι οποίες δε​​ μεταβάλλουν το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και έχουν σαν στόχο τη​​ συντήρηση και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου​​ και την ταυτόχρονη οριοθέτηση και δημιουργία θεματικών τμημάτων, αλλάζει η πλατεία του Πέπλου της Δ.Ε. Φερών μετά τη σύμβαση που υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο ανάδοχος του έργου.

Οι εργασίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν προβλέπουν​​ 

  • ανακατασκευή των κρασπέδων,​​ 

  • ανακατασκευή του χώρου στο κέντρο της πλατείας με τοποθέτηση βιομηχανικού δαπέδου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των χορευτικών συλλόγων και αντίστοιχα των πολιτιστικών εκδηλώσεων,​​ 

  • ανακατασκευή του χώρου πίσω από τον οικίσκο όπου θα κατασκευαστεί υπαίθρια ψησταριά,​​ 

  • ανακατασκευή των κοινόχρηστων τουαλετών και​​ 

  • ανακατασκευή​​ του χώρου πάνω από την κεντρική πίστα παραδοσιακών χορών, όπου θα διαμορφωθεί μια σκηνή για τη φιλοξενία των παραδοσιακών συγκροτημάτων αλλά και υπαίθριων παιδικών θεατρικών παραστάσεων.

Στόχος μας να μετατραπεί η πλατεία του Πέπλου σε έναν φιλόξενο χώρο για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και σε χώρο αναψυχής, πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

 

 

 

                                     

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.