• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
|
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη 17/3/2017

Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης

Λ. Δημοκρατίας 306, 681 32 Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 2551350203, Fax: 2551064235 – Email: gtip@alexpolis.gr

Αλεξανδρούπολη 16/03/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Η ΕΠΣ Έβρου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διοργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΠΣ Έβρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 15.30 στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.

Αρχηγός της Αποστολής από τοΥπουργείο είναι ο Αντιπλοίαρχος, Μίχας Αθανάσιος και η Ολυμπιονίκης Επισμηναγός,ΘάνουΑικατερίνη. Προπονητής είναι ο παλιόςπαίκτης του Ολυμπιακού Παχατουρίδης Θεόδωρος και βοηθός ο Παπαδάκης Αλβέρτης,πρώην αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης. Με την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων θα αγωνιστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Super Leagueόπως οι Χαρίσης Χαρίλαος και Μυστακίδης Ιωάννης της ομάδας τουΠΑΟΚ, Καρανίκας Νικόλαος των Ιωαννίνων, Τζανετόπουλος Αδάμ του Ηρακλή, Παπαδόπουλος Ιωάννης της Βέροιας κ.ά. Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και η ομάδα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αγώνας διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται στην είσοδο του σταδίου τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.